umor

Grozljivka v Zagrebu: 38-letnik podlegel vbodnim ranam, policisti prijeli 25-letnika

R.T.
24. 8. 2021, 14.36
Posodobljeno: 24. 8. 2021, 14.36
Deli članek:

38-letnik je umrl nasilne smrti, policisti že imajo osumljenca.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Hrvaška policija je v noči iz nedelje na ponedeljek - natančneje okoli 2.50 - v stanovanju v zagrebški četrti Novi Zagreb našla truplo z vbodnimi ranami. 

Žrtev je 38-letnik, medtem ko so policisti prijeli 25-letnika. Po neuradnih podatkih hrvaških medijev je med dvojico prišlo do prepira. 

"Nisem spala celo noč. Okoli druge ure sem slišala hrup in odprla vrata. Videla sem dva moška, ​​hotela sem ju opozoriti, saj sem ravno zaspala. Zdaj mi je žal," je za portal 24sata povedala ena od stanovalk v večstanovanjskem objektu.

Večina stanovalcev je novinarjem omenjene spletne strani povedala, da v stanovanju v prvem nadstropju, kjer so našli moško truplo, živijo podnajemniki ter da jih ne poznajo.

Eden od sosedov je bil buden do 23. ure, zato ni slišal ničesar, a je po dopoldanskem odhodu iz stanovanja opazil, da na vratih stanovanjskega objekta manjka ključavnica ter da so vrata poškodovana. Dodal je, da je hodnik poln krvi. Ne izključuje možnosti, da se je spor med dvojico začel v preddverju in nadaljeval v stanovanju.

Truplo umorjenega so policisti prepeljali na obdukcijo, da bi ugotovili natančen vzrok smrti.