ganljiv prizor

FOTO: Strto pasje srce: zapustil ga ni niti, ko so ga položili v grob

R.T.
18. 8. 2021, 09.06
Posodobljeno: 18. 8. 2021, 10.29
Deli članek:

Gospodarja so pokopali, pes je legel na njegov grob.

Facebook
Zvesti Ace žaluje za svojim mladim gospodarjem.

Truplo 22-letnega Jamesa Williama Warnerja, po domače Willa, je policija našla prejšnji teden, v zahodnem okrožju mesta Nashville, prestolnice ameriške zvezne države Tennessee. Isto jutro so s kroglo v glavi našli tudi njegovo partnerko Gracie Perryman. Perrymanova se še bori za življenje, Warnerja pa so konec tedna položili v grob.

Ko so trugo zagrebli, se je grobu približal Warnerjev dolgoletni prijatelj, kuža Ace, in legel nanj. Ganljiv prizor je na kamero ujela Warnerjeva mama Christy. Fotografijo je objavila na Facebooku, kjer je družino in prijatelje obvestila, da bo javna poslovilna slovesnost za 22-letnikom potekala kasneje. Ker so njegovo truplo našli v slabem stanju, so ga namreč morali nemudoma pokopati.

Umor naj bi bil storjen naklepno. Policija namreč sumi, da je bil 22-letnik na kraj zločina prepeljan z avtomobilom, tam ustreljen, nato pa so ga pustili umreti na ulici. Ko so policisti našli njegovo truplo, je bilo to že dodobra razkrojeno.

Policija je v zvezi z umorom že aretirala prvega osumljenca. Šlo naj bi za 25-letnega Samuela Earla Richa, sina tamkajšnjega sodnika. Preiskava umora še poteka.