"mami nas je rešila"

Namerno povzročil nesrečo in soprogo poslal v smrt. V vozilu so bili tudi njuni štirje otroci

R.T.
17. 8. 2021, 14.34
Posodobljeno: 17. 8. 2021, 14.39
Deli članek:

Namenoma je zapeljal v napačno smer in trčil v prikolico traktorja.

Gofundme
Aimee Garcia

Ameriški mediji poročajo o grozljivki, ki se je minuli četrtek okoli 19. ure (po lokalnem času) odvila v Los Angelesu. 31 -letni Cesar Torres iz Kalifornije je ubil svojo soprogo in skoraj sodil njunim štirim otrokom, potem ko je na avtocesti namenoma zapeljal v napačno smer in trčil v prikolico traktorja.

Trčenje je bilo usodno za 26-letno Aimee Garcia. Otroci, stari od enega leta do 7 let, so jo odnesli z lažjimi poškodbami. Preventivno so jih hospitalizirali.

31-letnik je po trčenju poskušal pobegniti s kraja dogodka, policisti so ga prijeli kmalu zatem. 

Brat pokojne 26-letnice je dejal, da je spoznanje, da otroci ne bodo odraščali z mamo, uničujoče. Povedal je tudi, da ga je Torres poklical le nekaj ur pred nesrečo. "Rekel je, da se je bog pogovarjal z njim in da mora svojo družino dati Bogu, jaz pa sem rekel 'ne, o čem govoriš? Vrni se'," je pojasnil Zavala. Eden od nečakov mu je povedal, da sta se starša tik pred trčenjem borila za nadzor nad volanom vozila. "Dejal je 'mami nas je rešila' in to mi je strlo srce", je nečakove besede povzel Zavala. 

Ameriški mediji poročajo, da je bila 26-letnica dolga leta žrtev Torresovega nasilja. Obtožnica ga sicer bremeni umora in štirih poskusov umora.