krivde ne priznava

Moža ubila in ga razkosala s sekiro

R.T.
5. 8. 2021, 14.22
Posodobljeno: 5. 8. 2021, 15.32
Deli članek:

Policiste je o umoru obvestil njen nekdanji partner.

La Porte County Sheriff's Office
Thessalonica Allen

Iz Indiane prihaja grozljiva vest. Policisti so prijeli 34-letno Thessalonico Allen, potem ko je ustrelila svojega moža Randyja Allena v spalnici njunega stanovanja, ki se nahaja v La Porteju v omenjeni ameriški zvezni državi. 

Ko so otroci slišali strele, so vstopili v spalnico. Mama jim je naročila, naj ne upoštevajo prošenj umirajočega ter naj se odpravijo nazaj v svojo sobo.  Otroke, šlo naj bi za najstnike mlajše od 16 let, je nato sredi noči prebudila in jim naročila, naj truplo odnesejo v vozilo. Posmrtni ostanki pa so bili pretežki. 

Allenova je zato naslednji dan uporabila sekiro in truplo pokojnika razkosala, otrokom pa naročila, naj ga zaprejo v torbo, ki so jo policisti kasneje našli v hčerkini spalnici. "Otroci so izjavili, da je imela mama želela truplo odpeljati v South Bend in ga zažge," so dejali tamkajšnji policisti, ki so Allenovo prijeli, potem ko jih je o grozljivem zločinu obvestil njen nekdanji partner in oče enega od otrok.

Nekdanji partner je namreč prišel v stanovanje, potem ko mu je 34-letnica povedala, da Randy pretepa njunega otroka. Ko je prispel, pa mu je v omari pokazala soprogove posmrtne ostanke in ga prosila, naj ji pomaga, da se znebi trupla. Njeno prošnjo je zavrnil, odpeljala ga je domov. Med vožnjo je skozi okno vrgla strelno orožje in nekdanjemu partnerju dejala, da je soproga ubila, ker naj bi pretepal njo in otroke. 

Allenova sicer krivde za zločin ne priznava.