predvidela svojo smrt?

"Življenje je kratko, bodimo nori" je zapisala 22-letna influencerka in čez nekaj ur po hudi nesreči umrla

R.T.
21. 7. 2021, 09.17
Posodobljeno: 21. 7. 2021, 09.17
Deli članek:

Nekateri so prepričani, da je predvidela svojo smrt.

Instagram (osebni profil)
Júlia Hennessy Cayuela

Júlia Hennessy Cayuela je bila 22-letna influencerka, ki se je ponašala z več kot 330 tisoč sledilci na družbenem omrežju Instagram.

Temnolasa lepotica se je minule dni s soprogom Danielom Cayuelo odpravila na potovanje z motorjem, ko sta 15. julija v kraju São José dos Pinhais blizu Sao Paula v Braziliji doživela hudo nesrečo. Dvojica naj bi trčila v tovornjak, ki jima je prekrižal pot. 22-letnico so v kritičnem stanju prepeljali v bližnjo bolnišnico, a je umrla kmalu po prihodu zaradi nenadnega srčnega zastoja. Daniel - podjetnik z več kot 110 sledilci na Instagramu - je bil hudo poškodovan in še vedno ostaja na oddelku intenzivne nege. 

Par je bil poročen štiri leta, svoje motociklistične dogodivščine pa sta pogosto dokumentirala na družbenih omrežjih. Tako je bilo tik pred usodno nesrečo. Júlia je objavila fotografijo, na kateri pozirata v motoristični opremi in zapisala: "Življenje je kratko, bodimo nori". Nekateri sledilci so prepričani, da je predvidela svojo smrt. 

V videoposnetkih, posnetih pred smrtjo, je Júlia celo izjavila, da so ceste, po katerih se je par odpravil, precej ovinkaste in da jo je zaradi ovinkov obšla slabost.

Pokopali so jo 17. julija.