Tragično

Malček umrl zaradi izstradanost, medtem ko je njegova mama ležala mrtva v kopalnici

R.T.
15. 6. 2021, 12.19
Posodobljeno: 15. 6. 2021, 12.19
Deli članek:

Po dolgotrajni preiskavi je zdaj znano, zakaj je umrl 15-mesečni malček, ki so ga skupaj z njegovo mamo našli mrtvega v domači hiši.

Gilbert Funeral Home
Tiffany Spears

V Portlandu, manjšem kraju v ameriški zvezni državi Tennessee, so 9. februarja letos na njunem domu našli trupli 32-letne Tiffany Spears in njenega 15-mesečnega sina Nicholasa Crowderja. Mali Nicolas je umrl privezan v otroškem sedežu, medtem ko je njegova mama ležala na tleh v kopalnici. V hiši se je nahajala tudi njegova triletna sestrica. Preiskovalci so hitro ugotovili, da je bil za mamo usoden prevelik odmerek droge.

Rezultati februarske obdukcije so bili po poročanju časnika The Tennessean javno objavljeni šele včeraj. S tem se je dokončno potrdilo tudi, kaj se je zgodilo z Nicholasom. Obdukcija je pokazala, da je umrl zaradi dehidracije in izstradanosti, čeprav ga je sestrica poskušala nahraniti z jajci in drugo hrano.

Ko so sicer tistega dne na dom prispeli policisti, so za zaklenjenimi vrati najprej naleteli na zbegano triletnico. Na kraj jih je poklical probacijski uslužbenec, ki je skozi okno hiše opazil Searsovo, kako negibno leži na tleh. Glede na rezultate obdukcije je bila mama mrtva že nekaj dni, umrla pa je zaradi prevelikega odmerka metamfetamina in fentanila. V končnem poročilu so zdaj zaključili, da sta bili tako smrti mame kot njenega otroka posledica nesreče.