pozirala s strelnim orožjem

FOTO: To je obraz pošastne mame, ki je do smrti pretepla dveletno Nikoll

R.T.
8. 4. 2021, 08.38
Posodobljeno: 8. 4. 2021, 08.42
Deli članek:

Objavljala je fotografije, na katerih je pozirala s strelnim orožjem.

Facebook
To naj bi bila mama, ki je odgovorna za smrt dveletne Nikoll.

Spomnimo: 

Hrvaško je med velikonočnimi prazniki pretresla smrt dve leti in pol stare deklice Nikoll, ki je umrla v zagrebški bolnišnici zaradi hudih poškodb glave, ki jih je povzročila njena mati.

Uporabniki družbenega omrežja Facebook pa so minule dni delili fotografije domnevne matere pokojne deklice. Mirela je na svojem facebook profilu uporabljala vzdevek "Divja v srcu" ter označila, da je študirala "alkohologijo in kavologijo". Na profilu je zaslediti tudi fotografije iz leta 2019, na katerih noseča Mirela pozira s pištolo. Nemalokrat pa je objavljala tudi fotografije otrok. Spomnimo: Starša, ki sta v priporu, potem ko sta delno priznala kaznivo dejanje, imata še tri otroke. Tudi ti naj bi bili žrtve nasilja. 

Grozi jima do 15 let zapora

Nikoll je bila do sicer kot edini njun otrok v rejništvu, novembra pa so jo vrnili v biološko družino, kljub temu, da je bil 27-letni oče deklice znan po nasilju. Če bo sodišče potrdilo odgovornost staršev za smrt deklice, ki jo bodo danes pokopali v Novi Gradiški, jima grozi večletna zaporna kazen, tudi do 15 let zapora.