Črna kronika

Tri tedne živel pod njeno posteljo in jo posiljeval

R.T.
26. 3. 2021, 09.06
Posodobljeno: 26. 3. 2021, 16.45
Deli članek:

Grozljivka? Da, a ne gre za osamljen primer.

Hamilton County Sheriff's Office
Jaret Wright

mestu Akron v ameriški zvezni državi Ohio je na zatožno klop sedel 20-letni Jaret Wright, ki je obtožen, da je tri tedne posiljeval mladoletnico, pri čemer se je v tem obdobju povečini skrival pod njeno posteljo. Obtožujejo ga tudi, da je najstnico fotografiral golo.

Po navedbah tožilstva je Wright deklico, katere imena in starosti zaradi zaščite njene identitete ne razkrivajo, spoznal prek Instagrama. Znano je le, da je stara med 13 in 18 let ter tako kot Wright prebiva v Akronu. Mladoletnica je seveda vedela, da se Wright skriva v njeni sobi, niso pa tega vedeli njeni starši, saj je večino časa prebil skrit pod posteljo, deklica pa jim tega ni razkrila. Dogajanje je končno prekinila mama, ki je vsiljivca po treh tednih odkrila. Kot poročajo lokalni mediji, še vedno ni znano, ali je Wright v teh treh tednih svoje zločinsko zatočišče sploh kadar koli zapustil.

Obtožen je treh kaznivih dejanj posilstva in kaznivega dejanja izdelovanja pornografskega gradiva.

Čeprav je zločin nenavaden in grozljiv, so v ZDA podobne primere zabeležili že v preteklosti. V zvezni državi Washington so denimo lani aretirali moškega, ki je posiljeval 12-letno deklico, pri čemer se je dlje časa skrival pod njeno posteljo ali v omari. Prav tako so lani na Floridi aretirali 36-letnega moškega, ki se je v sobi mladoletne žrtve skrival več kot mesec dni.