sprašujejo se, kdo bo poskrbel za njegove mačke

Policisti preiskujejo sumljivo smrt 77-letnika. Šlo naj bi za vaškega posebneža, ki je živel v gozdu

R.T.
20. 3. 2021, 16.27
Posodobljeno: 20. 3. 2021, 16.27
Deli članek:

Policisti preiskujejo smrt moškega z območja Grosupljega. Po naših neuradnih podatkih gre za 77-letnika, ki je živel v gozdu. Imel naj bi več mačk, prebivalci pa so ga največkrat videvali na kolesu.

Andrej Petelinšek
Fotografija je simbolična

Policisti preiskujejo sumljivo smrt 77-letnega moškega z območja Grosuplja, so potrdili na Policijski upravi Ljubljana. Intenzivna kriminalistična preiskava trenutno še poteka, zato podrobnosti zaradi interesa preiskave in ugotavljanja vseh okoliščin smrti še ne morejo posredovati, so zapisali. 

Po neuradnih podatkih pa naj bi šlo za vaškega posebneža S.K., ki je z bratom živel v gozdu, brat pa naj bi pred kratkim umrl. S.K. naj bi bil znan po tem, da so ga kar naprej videvali na kolesu, Slovenske novice pa so poročale, da je na leto prekolesaril več kot 20 tisoč kilometrov.

Tisti, ki so 77-letnika poznali so na družbenem omrežju zapisali, da je imel pokojnik mačke in izrazili zaskrbljenost, kdo bo sedaj skrbel za živali. Omenjeni portal je pred petimi leti poročal, da jih je imel celo več kot deset. 

Uporabniki Facebooka, ki so S.K. videvali, se sprašujejo, kdo bi mu storil kaj žalega, saj da je bil vaški posebnež povsem neškodljiv.