Ugrabitev in umor

V gozdu našli truplo pogrešane 33-letne Sarah. Osumljen policist!

G.G.
12. 3. 2021, 17.14
Posodobljeno: 12. 3. 2021, 17.23
Deli članek:

Britanska policija je potrdila, da je mrtva ženska, ki so jo našli v sredo v gozdu na obrobju Londona, 33-letna Sarah Everard.

Profimedia
Umora osumljeni Wayne Couzens.

Profimedia
33-letne Sarah Everard še niso našli.

Sarah Everard so iskali vse od prejšnje srede, ko se po obisku prijateljice ni vrnila na svoj dom v Londonu. V povezavi z njenim izginotjem so pridržali 48-letnega policista Wayna Couzensa. Ko so v sredo na gozdnatem območju Kenta našli žensko truplo, in ko so danes potrdili, da gre za pogrešano tržnico Sarah, so Couzensa kazansko ovadili zaradi ugrabitve in umora.

Policija sumi, da jo je Couzens ugrabil, ko se je v sredo zvečer peš vračala iz Claphama proti Brixtonu v Londonu. Osumljenega je bil kot policist v zadnjem času zadolžen za varovanje diplomatskih predstavništev. V sredo so Couzensa našli s okrvavljenega v zaporni celici, zato so ga odpeljali v bolnišnico. Poškodbe si je zadal sam. Po oskrbi so ga ponovno namestili v pridržanju.

Nadzorna skupina londonske policije preiskuje dogodek iz 28. februarja. Takrat je policija prejela dve prijav občanov zaradi nespodobnega vedenja policista Couzensa pred lokalom s hitro hrano na jugu Londona.

Profimedia
Cvetje v spomin na pokojno Sarah.