leteli so "vitreksi", tolkli so z lopatami

FOTO: Po pretepu na Celovški dva prepeljali v UKC Ljubljana

R.T.
23. 2. 2021, 08.21
Posodobljeno: 23. 2. 2021, 09.22
Deli članek:

Znanih je več informacij o včerajšnjem incidentu na Celovški cesti v Ljubljani.

Svet24,si
Policisti na bencinskem servisu na Celovški ulici v Ljubljani.

Spomnimo: Včeraj je bilo v večernih urah pestro na bencinskem servisu na Celovški ulici. Po neuradnih informacijah je prišlo do spora med dvema skupinama. Ko besede niso zalegle, so se zatekli k fizični sili. 

V eni skupini pet oseb, v drugi štiri

Slednje so danes za Novice Svet24 potrdili tudi s Policijske uprave Ljubljana. Policisti so bili o incidentu na Celovški cesti, v katerem se je pretepalo več oseb, obveščeni okoli 19. ure. Po do sedaj zbranih obvestilih sta se skupini - v eni je bilo pet oseb, v drugi pa štiri - sprli, nato pa je prišlo do pretepa. Pri tem so udeleženci uporabljali nevarne predmete, ki so jih našli na kraju. Po naših informacijah so se obmetavali kar z embalažo najbolj priljubljene tekočine, namenjene preprečevanju zamrzovanja in čiščenju vetrobranskega stekla. Eden naj bi prijel za lopato in z njo udrihal po avtomobilu.

Svet24,si
Posredovati so morali policisti.

Dva prepeljali v UKC Ljubljana

V pretepu sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani, oba so prepeljali v ljubljanski klinični center, kjer so jima nudili medicinsko pomoč. 

Materialna škoda

Ljubljanski policisti so potrdili, da je v incidentu nastala materialna škoda na objektu, slabše so jo odnesli tudi izdelki bencinskega servisa in osebno vozilo, ki je last enega od udeležencev pretepa. "Policisti glede dogodka še zbirajo obvestila zaradi suma kaznivih dejanj nasilništva in poškodovanja tuje stvari. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo," so ob tem sporočili s Policijske uprave Ljubljana. 

Svet24,si
Posredovati so morali policisti.