smrt zavita v tančico skrivnosti

Pogrešano 26-letno influencerko našli mrtvo ob cesti

R.T.
1. 12. 2020, 11.23
Posodobljeno: 1. 12. 2020, 12.49
Deli članek:

Smrt 26-letne infulencerke je zavita v tančico skrivnosti.

Instagram (osebni profil)
Alexis Sharkey

V petek - dan zatem, ko so Američani praznovali zahvalni dan - se je za 26-letno influencerko Alexis Sharkey iz ameriške zvezne države Teksas izgubila vsaka sled. Njena mama Stacey Clark Robinault je v soboto na Facebooku objavila, da hčerko pogreša že več kot 24 ur. Alexis je sicer živela v Houstonu od januarja, ko naj bi se tja preselila s svojim soprogom Tomom Sharkeyem. Slednji je tisti, ki je taščo obvestil o izginotju njene hčerke.

V soboto pa je družina prejela tragične vesti. Negibno golo telo 26-letnice so za grmičevjem ob cesti v Houstonu - tri kilometre od kraja, kjer so jo nazadnje videli - odkrili uslužbenci javnih del. Policija je sporočila, da truplo 26-letnice ni imelo vidnih poškodb, vzrok smrti pa še vedno preiskujejo. Njeno smrt je v nedeljo na družbenih omrežjih potrdila tudi Robinaultova, ki je dejala, da Alexis vse od božiča lani ni bila v domači Pensilvaniji in za ameriške medije povedala, da je Alexis od doma odšla po sporu. S kom naj bi se sprla, ni znano. 

Po besedah ene od najboljših prijateljic 26-letnice Tanye Ricardo sta imela zakonca, ki sta se poročila decembra lani težave, Alexis, ki se je na družbenem omrežju Instagram ponašala z več kot 20 tisoč sledilci, pa naj bi vložila predlog za ločitev. 

V nedeljo zvečer je Tom Sharkey objavil fotografijo svoje žene v poročni obleki in zapisal: "Nikoli nisem videl ali občutil takšne lepote! Ti si moj svet!" Na Instagramu se je branil pred tistimi, ki so domnevali, da bi lahko bil vpleten v izginotje in smrt svoje soproge. "(Če) bi moja žena to videla, bi bila razočarana nad vašimi dejanji! Vsi bi se morali sramovati," je po poročanju New York Posta zapisal Sharkey.