Grozljivka na švicarskem počivališču

FOTO: 22-letnik s povsem zmečkanim audijem obstal pod tovornjakom, ni preživel

R.T.
18. 11. 2020, 14.46
Posodobljeno: 18. 11. 2020, 15.02
Deli članek:

V Švici odmeva tragedija, v kateri je življenje izgubil 22-letnik.

Kantonspolizei Aargau
Prvi izsledki preiskave kažejo, da si je 22-letnik vzel življenje.

Na počivališču na avtocesti pri švicarskem mestu Kölliken se je včeraj malo pred 20. uro pripetila grozljiva prometna nesreča. Kot so opisali tovornjakarji, ki so svoja vozila parkirali na počivališču, so nenadoma zaslišali močan pok. Šokirani vozniki so stopili na plano in ob prizoru obnemeli, pod enim od polpriklopnikov je namreč počival zmečkan audi, poroča švicarski portal Blick.ch. 

Na kraj so hitro prispeli policisti in reševalci, a je bilo za mladeniča, ki je obtičal v zveriženi pločevini, že prepozno. Ugotovili so, da gre za 22-letnika z območja Basla, ki se je v parkiran tovornjak zaletel z »veliko hitrostjo.« Trčenje je bilo tako silovito, da je avtomobil povsem uničen, veliko škodo pa sta utrpela tudi polpriklopnika, ki sta bila parkirana drug ob drugemu. 22-letnik je bil na mestu mrtev.

Prvi izsledki kažejo, da se je voznik v tovornjak zaletel namerno, a preiskava še ni zaključena. Posledice nesreče so odstranjevali do zgodnjih jutranjih ur, počivališče pa je bilo ta čas zaprto.