Poziv policije

Roparja banke v Dutovljah moški in ženska. Policija ju še išče

S.R.
1. 10. 2020, 17.20
Posodobljeno: 1. 10. 2020, 17.21
Deli članek:

V Dutovljah v občini Sežana sta danes dva neznanca oropala bančno poslovalnico.

Bobo
Fotografija je simbolična.

Zgodilo se je malo pred 13.30 uro, sporočajo koprski policisti. Do zaposlene v banki sta takrat pristopila dva storilca, ki sta na obrazu nosila kirurški maski, pri čemer je eden od njiju grozil z orožjem in zahteval denar. 

Storilca sta po do sedaj znanih podatkih pobegnila z belim osebnim avtomobilom znamke Fiat panda, starejšega letnika, najverjetneje tujih registrskih oznak.

Eden izmed storilcev je moški, star med 28 in 34 let, oblečen v rjave hlače in temno jakno na zadrgo. Ima temnejše lase, ki segajo do ramen in nosi očala.

Druga osumljenka je ženska, višja od moškega, visoka je okoli 180 centimetrov, oblečena v svetle kavbojke in črno jakno z zelenim robom. Ima temne lase, ki ji segajo do polovice hrbta.

Eden od njiju je imel tudi zeleno torbo čez ramo s svetlim prečnim vzorcem, oba pa sta imela modre rokavice in medicinske zaščitne maske na obrazu.

Policisti vse, ki bi v tem času opazili karkoli sumljivega, pozivajo, naj jim to čim prej sporočijo na 113, ali pa stopijo v stik s policisti, ki so trenutno na kraju in opravljajo ogled.