Rasla s prostitutkama

19-letnica v Sarajevu v stanovanju zadrževala dvojico in ju zlorabljala

R.T.
15. 9. 2020, 20.26
Posodobljeno: 15. 9. 2020, 21.38
Deli članek:

Žrtvi naj bi zlorabljala, udarjala s pestmi in ju poškodovala z nožem.

Facebook
Arabella Avdić

Osumljena je povzročitve hude telesne poškodbe, protipravnega odvzema prostosti ter nedovoljene proizvodnje in distribucije mamil.

V policijski akciji Lipa so v Bosni in Hercegovini prijeli 19-letno Arabello Avdić. Razlog? Osumljena je, da je v stanovanju, ki se nahaja v sarajevski soseski Alipašino Polje, maja letos zadrževala dva moška. Žrtvi naj bi  zlorabljala, udarjala s pestmi in ju poškodovala z nožem.

Med hišno preiskavo njenega stanovanja na območju sarajevske občine Novi Grad je policija našla prepovedano drogo: heroin, amfetamine in konopljo. 

Arabello so, potem ko je s 25-letnikom skušala vlomiti v trgovino, aretirali že decembra lani. 

Odvetnik 19-letnice Omar Mehmedbašić je danes tožilki kantona Sarajevo skušal pojasniti, da je za Avdićevo težka preteklost. "Štela je le osem let, ko so aretirali njenega očeta. Takrat je njena mama pobrala vse prihranke in odšla," je dejal odvetnik in dodal, da je Arabella takrat ostala z dvema dekletoma, ki sta se ukvarjali s prostitucijo. "Gre za prelepo dekle, lahko bi bila manekenka, sedaj je odvisna od heroina," je izpostavil Mehmedbašić in dodal, da je Avdićeva zgoraj opisano storila pod vplivom drog. "Danes je z dvojico v dobrih odnosih. Arabelin oče pa je sedaj na svobodi, zaskrbljen je za njo," je zaključil odvetnik. 

Avdićevi je sicer odrejen 24-urni pripor, tožilstvo kantona Sarajevo pa se bo odločilo o nadaljnjih postopkih. 

Facebook
Arabella Avdić