Gostilna v Pradah

Najprej je 60-letnik otipaval njegovo partnerico, potem pa ga je še naklestil s palico

G.G.
10. 9. 2020, 11.16
Posodobljeno: 10. 9. 2020, 11.25
Deli članek:

V gostilni so ljudje sprostijo, strasti podivjajo, koronavirus gor ali dol. Včasih prek meja dobrega okusa. In potem zapojejo pesti. Kot včeraj popoldne v koprskem naselju Prade.

Profimedia
Fotografija je simbolična

V gostilni v Pradah je 60-letnik "nespodobno prijemal natakarico", so zapisali koprski policisti. Predrzno rokovanje rahlo ostarelega moškega je razhudilo 45-letnega natakaričinega partnerja. Osupel nad predrznim početjem, je ob tla vrgel steklenico, s čimer je podkrepil svoje ogorčenje.

Sledilo je prerivanje, gostje v lokalu pa so preprečili, da bi prišlo do česa hujšega.

45-letni moški "travmatičnega" prizora ni uspel zbrisati iz glave. Odšel je za predrznim možakom, kar na njegov dom. Tam pa sta se res stepla. "Spretnejši" je bil starejši, ki je mlajšega večkrat udaril z leseno palico.
Policisti so popisali primer in pripravili teren za kazenske ovadbe. 60-letniku sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitve lažje telesne poškodbe in plačilni nalog za nedostojno vedenje v lokalu. 45-letniku pa kazenska ovadba za kaznivo dejanje grožnje in plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru.