Med gledalce

VIDEO: To je izkupiček norosti v Murski Soboti, kjer je voznik zapeljal v gručo ljudi

R.T.
7. 9. 2020, 14.45
Posodobljeno: 7. 9. 2020, 14.46
Deli članek:

Policisti tako voznika kot organizatorja dogodka še vedno iščejo.

YouTube/sobotainfo
Izgubil je oblast nad vozilom.

Sobotni dogodek na parkirišču pred trgovskim centrom v Murski Soboti obravnavajo tudi policisti. Organizator ulične dirke, ki se je zaradi dejanja enega od voznikov končala, še preden se je začela, zaenkrat še ni znan, a je zdaj znano, da nesreča ni minila brez poškodb.

Iz PU Murska Sobota pojasnjujejo, da so v soboto zvečer zaznali večje zbiranje osebnih vozil na parkirišču, dogajanje pa spremljali, saj ni šlo za prijavljeno prireditev. Ugotovili so, da je več oseb pripreljalo na parkirišče, na katerem je zijala paslo večje število ljudi. Po prvih podatkih je nato zaenkrat še neznani voznik zaradi sunkovitega speljevanja izgubil oblast nad vozilom, zapeljal izven vozišča ter na pločniku trčil v sedeča občana, ki sta utrpela lažje telesne poškodbe. Na srečo gre le za odrgnine.

Tudi organizator dirke je še neznan, policisti pa o dogodku še vedno zbirajo obvestila. Ker je zadeva še v fazi preiskave, policisti pa vseh okoliščin še niso razjasnili, morebitne očividce in osebe, ki posedujejo posnetke nesreče, prosijo, da se oglasijo naPostaji prometne policije Murska Sobota na Ulici arhitekta Novaka 11 oziromapokličejo na telefonsko številko 113.