Grozljiva nesreča

Vroči avtomobili niso smrtonosni le za živali, to je tragično ugotovila žena policista

R.T.
28. 8. 2020, 11.34
Posodobljeno: 28. 8. 2020, 11.38
Deli članek:

Žena policista s Floride je umrla, ker se je zaklenila v možev službeni avtomobil.

Profimedia
Vroč avtomobil brez dotoka zraka ni smrtonosen le za kosmatince.

Vsako poletje beremo opozorila, da hišnih ljubljenčkov ne smemo puščati zaprtih v avtomobilih, saj je to zanje lahko smrtonosno. Nič kaj bolje se ne godi ljudem. To je na tragičen način ugotovila žena ameriškega policista s Floride, ki je po nesreči ostala zaklenjena v moževem službenem avtomobilu.

56-letna Clara Paulino se je v ponedeljek popoldan splazila na zadnje sedeže moževega službenega avtomobila, medtem ko je on spal, saj je delal nočni turnus. Tam naj bi nekaj iskala, a ker gre za posebno vrsto avtomobila, so se vrata zaklenila, nesrečna Clara pa ni mogla splezati na sprednje sedeže, saj jih od zadnjih loči kletka, namenjena pridržanim osumljencem.

Avtomobil je bil parkiran na dvorišču, pod žgočim soncem, na temperaturi višji od 30 stopinj celzija, in le nekaj ur je bilo potrebnih, da se je Clarino srce vdalo. Družina jo je našla mrtvo štiri ure kasneje.

Primer zdaj preiskuje policija iz Miamija, a po pričanju sosede, ni v primeru nič nenavadnega, saj se je Clara večkrat odpravila v možev avto pa stvari.