Opečeno je našel sin

Grozljivka v okolici Grosupljega: policisti še vedno iščejo moškega, ki naj bi zažgal ženo

J.P.
13. 8. 2020, 10.19
Posodobljeno: 14. 8. 2020, 07.08
Deli članek:

Po naših neuradnih podatkih naj bi ji hude poškodbe zadal njen mož. Še vedno ga iščejo.

Bobo
Fotografija je simbolična.

Policisti ljubljanske policijske uprave so bili v sredo obveščeni o dogodku na območju Grosupljega, kjer je bila huje opečena 44-letna ženska. Na dvorišču jo je našel njen sin.

Na delu naj bi bil njen mož

Po naših neuradnih podatkih naj bi se incident zgodil v Mali Račni pri Grosupljem. Žrtev, menda zaposlena pri znanem slovenskem odvetniku, naj bi okoli 20. ure prišla domov. Tam naj bi jo pričakal njen mož, z bencinom polil tako njo kot avtomobil ter oba zažgal. Peš naj bi odšel neznano kam, iskali naj bi ga po okoliških gozdovih.

Njeno življenje je ogroženo

44-letnico so prepeljali v ljubljanski klinični center, njeno življenje je ogroženo. Na ljubljanski policijski upravi so nam povedali, da še ne vedo, kako je prišlo do poškodb, prav tako jim še niso znanega druge okoliščine dogodka. Obvestila, kot so dejali, še zbirajo.

So pa potrdili, da iščejo pogrešano osebo, torej partnerja poškodovane ženske. Tudi s helikopterjem.

Medtem so iz Policijske uprave Ljubljana sporočili, da je moški, ki ga iščejo star 47 let, je močnejše postave, brez las, s kraja pa je odšel peš, oblečen v kratke modre hlače, in po vsej verjetnosti bos.

Ljudi, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, policija poziva, naj to sporočijo na številko 113. Po prvih podatkih pogrešani ni nevaren, a vendarle velja previdnost.