Huda nesreča pri Domžalah

FOTO: Po čelnem trčenju jo je odbilo v drugo vozilo in kombi, še vedno se bori za življenje

R.T.
30. 6. 2020, 09.13
Posodobljeno: 30. 6. 2020, 09.13
Deli članek:

Včeraj opoldne je močno počilo v naselju Srednje Jarše v občini Domžale. V nesreči so bila udeležena tri osebna in kombinirano vozilo, ena oseba pa je še vedno v kritičnem stanju.

Domzalec.si/Vido Repanšek
Posledice hude prometne nesreče v Srednjih Jaršah.

Zgodilo se je včeraj malo pred 12. uro na Kamniški cesti v naselju Srednje Jarše.

Kot sporočajo ljubljanski policisti, je po do zdaj znanih podatkih voznica, ki je vozila iz smeri Domžal proti Kamniku, nepravilno prehitevala vozilo pred seboj. Čelno je trčila v vozilo, ki je pripeljano nasproti, nato jo je odbilo, pri čemer je trčila še v vozilo, ki ga je prehitevala, in kombi, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. Voznica je v nesreči utrpela hude telesne poškodbe.

Domzalec.si/Vido Repanšek
Posledice hude prometne nesreče v Srednjih Jaršah.

Z reševalnim vozilom so jo odpeljala v ljubljanski klinični center, njeno življenje pa je ogroženo, še sporočajo policisti. V nesreči se je lažje poškodovala tudi ena izmed potnic v ene od udeleženih vozil. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče, sledili bodo ustrezni ukrepi.

Portal domzalec.si poroča, da je hudo poškodovani voznici že pred prihodom gasilcev in reševalcev pomoč nudil mimovozeči voznik. Po informacijah portala je bila voznica ob njegovem prihodu še pri zavesti, nato naj bi jo izgubila.