Tragična nesreča

Izgubil je nadzor, 28-letna Milena pa življenje: dva majhna otroka za vedno ostala brez mame

R.T.
29. 6. 2020, 09.36
Posodobljeno: 29. 6. 2020, 09.37
Deli članek:

Huda prometna nesreča je v Srbiji terjala mlado življenje.

Facebook
Milena Milaćević

28-letna Milena Milaćević, mama dveh otrok, je delala v enem od gostinskih lokalov v srbskem mestu Knjaževac. Tako je bilo tudi v soboto. Sredi noči je zaključila z delom, po njo pa je z motorjem prišel prijatelj. 26-letni Miloš Mladenović in Milena sta se odpravila na praznovanje rojstnega dne. Po zabavi sta spet sedla na motor, čeprav ju je prijatelj opozoril, da "to ni najbolj pametno", poroča srbski portal Blic.  Med naseljema Bela Palanka in Pirot, je 26-letnik kar naenkrat izgubil nadzor nad motorjem in zletel s ceste. 

Milena je umrla na kraju nesreče, Mladenović pa jo je odnesel z lažjimi poškodbami. Kot poroča srbski portal Blic, se je Mladenović na motor usedel z 0,88 promila alkohola v krvi, policisti ga bodo kazensko ovadili zaradi suma povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

26-letnik naj bi bil poklicni voznik, prav tako mu tudi vožnja z motorjem ni bila tuja. Kaj točno se je zgodilo tiste tragične noči, še ni povsem jasno. Jasno je le, da sta štiriletna deklica in petletni deček ostala brez mame.