Prometna nesreča

FOTO: Počilo na primorski cesti, promet stoji v obe smeri: tekalna površina odletela v vetrobransko steklo, ona končala na strehi, on med obema voziščema

J.P.
26. 6. 2020, 18.46
Posodobljeno: 16. 4. 2024, 07.23
Deli članek:

Voznica naj bi se huje poškodovala. V kakšnem stanju je voznik tovornjaka, še ni znano.

Facebook M.Š.
Na primorski avtocesti se je zgodila prometna nesreča.

63-letni voznik tovornega vozila iz okolice Novega mesta je malo po 16. uri vozil iz smeri Razdrtega proti Kopru po desnem smernem vozišču, ko se mu je približno 200 metrov pred izvozom za Senožeče na prednji levi pnevmatiki odlepila tekalna površina. Ta je odletela v vetrobransko steklo osebnega avtomobila, ki ga je v tistem trenutku po levem smernem vozišču pripeljala 23-letnica iz okolice Kopra. Voznica je izgubila nadzor nad avtomobilom in se prevrnila na streho, nadzor pa je izgubil tudi voznik tovornega vozila, ki je zapeljal v levo in prebil obe odbojni ograji med smernima voziščema.

Facebook M.Š.
Na primorski avtocesti je počilo.

V vozilu 23-letnice je bila poškodovana 53-letnica iz okolice Kopra, ki je bila odpeljana v bolnico Izola. Po prvih ugotovitvah obstaja sum, da je voznica huje telesno poškodovana, so sporočili s koprske policijske uprave. "Ko bo znana teža poškodb, bodo policisti izvedli ustrezen ukrep zoper voznika tovornega vozila," so še zapisali.

Odpadle dele ograje in pnevmatike sta v prevozila še en osebni avtomobil in eno tovorno vozilo, v teh vozilih pa ni bil nihče telesno poškodovan.