Poziv policije

FOTO: Prepoznate te predmete? Kradljivi sraki so pridržali, zadeva je nujna

S.R.
26. 6. 2020, 09.02
Posodobljeno: 26. 6. 2020, 09.02
Deli članek:

Medtem ko sta tatici pridržani, policisti iščejo oškodovance.

PU Maribor
Ukradena roba.

Mariborski policisti so včeraj pridržali dve ženski, ki sta osumljeni, da sta pred dnevi vlomili v stanovanje v Mariboru. Na podlagi odredbe sodišča so pri obeh opravili osebno preiskavo ter našli dva obeska, par uhanov s perlami, dve verižici iz kovine srebrne barve, sončna očala, drobižnico, mošnjiček in nekaj denarja v različnih valutah, sporočajo iz PU Maribor.

PU Maribor
Ukradena roba.

Policisti sumijo, da gre za ukradeno robo, vendar do zdaj niso prejeli prijave, da bi predmete kdo pogrešal. Opozarjajo tudi na možnost, da oškodovanci, med drugim tudi zaradi dopustov, tatvine oziroma vloma v stanovanje sploh še niso zaznali. Ker sta tatici še vedno pridržani, je zadeva nujna oziroma prioritetna, pojasnjujejo policisti.

PU Maribor
Ukradena roba.

Vse, ki bi predmete prepoznali, pozivajo, naj o tem policijo nemudoma obvestijo na interventno telefonsko številko 113 ali pokličejo na Policijsko postajo Maribor II, Cesta proletarskih brigad 75, Maribor, na telefon 02/429 26 00. "V tem primeru naj se tudi ne dotikajo nobenih predmetov, ne hodijo po stanovanju in naj ga ne čistijo!" še opozarjajo.

PU Maribor
Ukradena roba.

PU Maribor
Ukradena roba.