Tragična smrt brhke influencerke

FOTO: Pri 15 letih je postala milijonarka, pri 18 je na Baliju končala v krsti

R.T.
23. 6. 2020, 18.37
Posodobljeno: 23. 6. 2020, 19.09
Deli članek:

V motoristični nesreči na Baliju je tragično umrla 18-letna ruska influencerka in milijonarka.

Profimedia
Pred nesrečo je pozirala na svojem motorju.

Anastasia Tropitsel, lepotica s pravim imenom Anastasia Zubrina, ki se je na instagramu ponašala z več kot milijonom sledilcev, je v nedeljo umrla v nesreči na Baliju. Smrt je nastopila le nekaj trenutkov po objavi fotografij, na katerih je pozirala na svojem motorju kawasaki ninja. Po navedbah lokalnih oblasti je med vožnjo po turističnem letovišču Seminyak izgubila oblast nad motorjem, trčila v robnik in končala na cesti. Utrpela je usodne poškodbe glave in umrla na kraju nesreče. Po nekaterih poročilih naj bi vozila s hitrostjo več kot 90 kilometrov na uro. 

Profimedia
Kraj nesreče na Baliju.

Z videoposnetka, ki se je razširil po spletu, je razvidno, da je ob njenem truplu na reševalce in policiste čakal njen 30-letni fant Viktor Maydanovich, ob katerem so stali drugi očividci tragedije. 

Anastasia se je na instagramu opisala kot milijonarka, ki si je do 15 leta starosti bogastvo prislužila sama. Z bloganjem je začela že pri rosnih 12 letih. Na Baliju naj bi preživljala turobne čase pandemije novega koronavirusa. Njeno smrt je potrdilo tudi rusko veleposlaništvo v Džakarti, ki je sporočilo še, da je njihovo osebje v stiku z njenimi starši v Rusiji. Po navedbah britanskih tabloidov je bila v zadnjem času v javnem »spletnem« sporu s svojim očetom, ki jo je svaril, da se njena zgodba o uspehu spreminja v polomijo. Obtožil naj bi jo tudi, da ji po mislih roji samo zabava in da jo fant v življenju ovira, ona pa naj bi očeta obtožila, da jo čustveno izsiljuje in da jo je izdal.

Profimedia
Anastasia Tropitsel

Profimedia
Anastasia Tropitsel