Pohota

Pod rjuhe je vse prerada skočila z mladoletniki, nato jo je z enim v masažni kadi zasačil še mož

R.T.
18. 6. 2020, 12.57
Posodobljeno: 18. 6. 2020, 13.51
Deli članek:

S tožilstvom je že sklenila sporazum o priznanju krivde, a ga je okrožni sodnik včeraj zavrnil.

Caribou County Jail
Amanda Katherine Steele

34-letna Amanda Katherine Steele, ki je v času svojih pohujšljivih podvigov živela v mestu Arco v ameriški zvezni državi Idaho, se je na sodišču znašla, ker je pod rjuhe vse prerada skočila z mladoletniki. Ti so zaradi njene dobrote na drugi strani vse preradi izostajali iz šole, poroča East Idaho News. Steelovo so po skoraj dve leti trajajoči preiskavi aretirali novembra 2019. Najstniki so v spolne odnose sicer privolili, a jo je tožilstvo obtožilo na podlagi zveznega zakona, ki določa, da 16- in 17-letniki ne morejo privoliti v spolno občevanje z odraslo osebo, ki je od njih starejša najmanj pet let. S tožilstvom je nato v zameno za sprembo obtožnice in posledično nižjo kazen sklenila sporazum o priznanju krivde, a je sodnik Darren Simpson tega včeraj zavrnil. Zahteva tudi dokaze o očitanem kaznivem dejanju.

Sprva je bila namreč obtožena treh kaznivih dejanj spolnega napada, storjenega na posebej nespodoben način, obtožnico so nato spremenili v dve kaznivi dejanji povzročitve poškodbe, storjeni nad otrokom. »Ne bom sprejel priznanja, ki temelji na fikciji. Priznanja ne morem sprejeti, dokler zanj ni dejanske podlage,« je pojasnil. Terja namreč dokaze, da je do poškodb dejansko prišlo.

Prvi jo je zašpecal tast

Preiskava zoper Steelovo se je začela leta 2017, ko so govorice, da si rada poišče družbo najstnikov, dosegle uho njenega tasta. Ta je o zadevi obvestil policijo. Eden od njenih mladih priležnikov je v istem obdobju svoje spolne dogodivščine s Steelovo priznal policistom, a je dejal, da je ne želi ovaditi, saj se mu to »ne zdi nič takšnega.« Aprila 2018 so jo zaslišali, Steelova pa je priznala, da jo je na domu obiskalo več najstnikov, a okoli morebitnih spolnih odnosov ni želela dajati izjav. Jeseni 2018 je preiskava nekoliko zastala, saj so njene »žrtve« med zaslišanji dajale »nasprotujoče si izjave.« 

Nov veter v jadra preiskave je zapihal julija 2019, ko jo je zdaj že nekdanji soprog zasačil, kako se z nekim najstnikom stiska v masažni kadi. Soprog je po ločitvi policistom razkril, da mu je priznala, da je spala z mladoletnimi fantiči. Istega leta je nato spolne odnose s Steelovo, in sicer v času, ko je bil še mladoleten, priznal še en najstnik. Steelova se je po ločitvi preselila v bližnje mesto Soda Springs.