Poziv policije

Otrok na kolesu, po srečanju z voznico, z glavo udaril v zid

R.T.
16. 6. 2020, 11.22
Posodobljeno: 16. 6. 2020, 11.25
Deli članek:

Na Vipavskem je voznica včeraj s stranskim ogledalom trčila v otroka, ki se je pri tem lažje poškodoval. Policija jo poziva, naj se zaradi razjasnitve okoliščin zglasi pri njih. Poziv velja tudi za očividce.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Približno ob pol sedmih zvečer je iz Gradišča pri Vipavi po levi strani vozišča Cankarjeve ulice v Vipavi na koselu pripeljal otrok in zapeljal čez ležečega policaja. V tistem trenutku je iz regionalne ceste Vipava – Ajdovščina pripeljala neznana voznica osebnega avtomobila bele ali sive barve, ki je z levim vzvratnim ogledalom zadela desno roko kolesarja. Po trčenju je otrok z glavo udaril v podporni zid in nato padel po vozišču. Neznana voznica se je ustavila in otroku nudila potrebno pomoč, zatem pa odpeljala v smeri Gradišča pri Vipavi. Kasneje so otroka zdravniško oskrbeli v ajdovskem zdravstvenem domu, kjer so ugotovili, da se je v nezgodi lažje poškodoval.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče prometni policisti udeleženo voznico pozivajo, da se zglasi Postajo prometne policije Nova Gorica na Žnidaršičevi ulica 17 v Šempetru pri Gorici, ali pokliče na telefonsko številko 05 393 41 00. Poziv policije velja tudi za vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji pomagali z informacijami.