Huda nesreča v Medvodah

FOTO: Nič kriva voznica hudo poškodovana, kakšne so poškodbe dojenčka? Policisti dobili informacijo o passatu, ki je bil udeležen v nesreči

A.S.
13. 6. 2020, 10.24
Posodobljeno: 13. 6. 2020, 13.13
Deli članek:

Policisti voznika, ki je sedel za volanom srebrnega oziroma zlatega passata, še vedno iščejo.

GARS Kranj
Hude posledice nesreče v Medvodah

Spomnimo:

Nekaj po 20.30 je v Medvodah pri rondoju prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Po znanih podatkih sta voznika osebnih vozil znamke BMW in VW Passat vozila v smeri Kranja vzporedno po dveh voznih pasovih v isto smer. V trenutku ko sta se pri krožišču prometna pasova združila v en prometni pas, pa je med njima prišlo do bočnega trčenja. BMW je odbilo v levo, na nasprotni vozni pas, kjer je pravilno pripeljala voznica osebnega vozila. Trčenje je bilo silovito.

GARS Kranj
Hude posledice nesreče v Medvodah

33-letni voznik BMW-ja kljub hitri pomoči na kraju nesreče umrl, voznik passata zlate ali srebrne barve, z nameščenimi registrskimi tablicami z oznako KP pa je po nesreči odpeljal naprej v smeri Kranja. O vozilu znamke VW Passat je policija pridobila podatek, voznika pa očitno še išče.

Kot so potrdili na Policijski upravi Ljubljana sta voznica in dojenček, ki je bil v njenem vozilu poškodovana. Njene poškodbe so hujše, vendar ni v kritičnem stanju, otrok jo je odnesel z lažjimi.

Policisti intenzivno zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine nesreče.

GARS Kranj
Hude posledice nesreče v Medvodah