V krožišču v Medvodah

Bočno trčila, nato pa je enega odbilo na nasprotni vozni pas! Smrt voznika, kakšne so poškodbe nič krive voznice in otroka?

C.E.
12. 6. 2020, 22.23
Posodobljeno: 12. 6. 2020, 22.30
Deli članek:

Nekaj po 20.30 je v Medvodah pri rondoju prišlo do prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila, so sporočili s PU Ljubljana.

Vestnik.si / Saso Bizjak
Fotografija je simbolična

Po prvih znanih podatkih sta voznika osebnih vozil znamke BMW in VW Passat vozila v smeri Kranja vzporedno po dveh voznih pasovih v isto smer. V trenutku ko sta se pri krožišču prometna pasova združila v en prometni pas, pa je med njima prišlo do bočnega trčenja. BMW je odbilo v levo, na nasprotni vozni pas, kjer je pravilno pripeljala voznica osebnega vozila. Trčenje je bilo silovito.

33-letni voznik BMW-ja kljub hitri pomoči na kraju nesreče umrl, voznica osebnega vozila in otrok, ki sta bila v drugem vozilu, sta prav tako poškodovana. Kako hude so njune poškodbe, še ni znano.

Voznik passata je po nesreči odpeljal naprej v smeri Kranja. Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče policisti iščejo voznika passata zlate ali srebrne barve, z nameščenimi registrskimi tablicami z oznako KP. Vozilo je poškodovano po levi strani in je odpeljalo v smeri proti Kranju.

Voznika osebnega vozila in vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah nesreče, policija prosi, da pokličejo na 113, ali se zglasijo oziroma pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali anonimni
telefon na 080 1200.