Odločila se je za moža, tega ni prenesel

Zakonca, ki ju je ubil njen ljubimec, v isti grob

R.T.
3. 6. 2020, 09.30
Posodobljeno: 3. 6. 2020, 09.34
Deli članek:

Odločila se je za moža, tega ni prenesel.

Facebook
Safet in Eleza Sinanović

Kot smo poročali, se je v ponedeljek v srbskem mestu Surdulica odvila grozljivka. 52-letni Dragoljub A. je z vozilom Opel Zafira najprej povozil 52-letnega Safeta S., soproga svoje 46-letne ljubice. Safet je po poročanju srbskih medijev preminil na kraju. Dragoljub je nato izstopil iz vozila in s hladnim orožjem sodil tudi Elezi S. Ni se končalo pri tem. Prerezal si je vrat, ni mu bilo pomoči.

V javnost je pricurljalo še več informacij o usodnem ponedeljku. Dragoljub je po besedah domačinov tisti dan v oplu krožil po naselju. Ko je zagledal ljubico s soprogom, je z vozilom zapeljal v njiju. Eleza je odskočila na stran, Safet pa je pristal pod kolesi. 46-letnica naj bi začela teči proti policijski postaji, Dragoljub jo je dohitel po približno 200 metrih, jo prijel za lase in ji sodil z nožem.  

Domačini imajo o Safetu in Elezi le besede hvale, vendar niso zanikali, da 46-letnica svojemu soprogu ni bila zvesta. Dodali so le, da ni čas, da bi sedaj govorili o tem, kot poročajo srbski mediji, pa naj bi bila Dragoljub in Eleza v intimni zvezi okoli tri leta. Eleza naj bi z ljubimcem zaključila in se odločila za družino, Dragoljub pa se s tem očitno ni mogel sprijazniti."Imata prečudovite otroke, dva sina in hčerko, ki sta jih zelo lepo vzgojila," pripovedujejo sosedje, ki še vedno ne morejo verjeti, kaj se je zgodilo. Zakonca bodo danes pokopali v istem grobu.