SVETOVNI PODVIGI

S spuščenimi hlačami vznemiril mamo z otrokom

S.S.
25. 5. 2020, 21.01
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Profimedia
Fotografija je simbolična

10 V Laškem so policisti oglobili domačinko, ki je pijana razgrajala na stopnišču stanovanjskega bloka.

9 Na bencinskem servisu v Kopru je moški zahteval alkohol po 22. uri. Ker ga ni dobil, je znorel. Zaposlenega je začel žaliti, potem pa se je nad njim znesel še fizično in ga odrinil, udaril in brcnil v predel trebuha. Zoper nasilneža policija obljublja ustrezen ukrep.

8 V Dolnji Košani je nekdo ukradel kosilnico na nitko, nekaj steklenic vina, bencin, posteljnino in stare zvočnike v skupni vrednosti 150 evrov.

7 Kranjski policisti so oglobili moškega, ki je zaradi nepravilnega parkiranja reševalcem zaprl pot, da niso mogli do poškodovanca.

6 Ob stari Vrhoveljski cesti v Sežani je nekdo požagal štiri orehe in eno češnjo ter poškodoval manjši zid.

5 S kmetijskega posestva v Srebrničah so neznanci ukradli večjo količino sadik zelenjave. Škode je za 300 evrov.

4 Celjski policisti so kazensko ovadili 63-letnega domačina, ki je na avtomobilu, parkiranem na Opekarniški ulici, poškodoval stranski ogledali, sprednje luči in masko. Zgolj zato, ker ga je zmotilo, kako je bilo vozilo parkirano. Po dejanju se je vandal odpeljal, a so ga policisti hitro prijeli.

3 Izolskim gasilcem je nekdo ukradel tri prenosne zveze.

2 Velenjski policisti so kazensko ovadili 41-letnega moškega z območja Šmarja pri Jelšah, ki je imel doma tiskarno denarja. Moškemu so zasegli več ponarejenih bankovcev evrov, jenov in rubljev. Možakar je denar unovčeval predvsem na območju Celja, pa tudi Kopra in Ljubljane.

1 Koprski policisti so dobili prijavo, da je na Markovcu moški s slečenimi hlačami prečkal cesto, nato pa se je ustavil na pločniku in se obrnil proti cesti s hlačami, spuščenimi do gležnjev. Prijaviteljica je imela v avtu majhnega otroka, so še sporočili s policije in dodali, da so 47-letnega moškega hitro izsledili in ga oglobili po zakonu o javnem redu in miru.