Leah je v tistem času delala kot varuška, bila je tudi poročena. Oči je vrgla na 13-letnega sosedovega pobalina. Pa ne kot varuška. Menda naj bi ga povabila na zmenek, kjer sta se napila. Slekla mu je hlače, tako oškodovani na sodišču, in ga prisilila v spolni odnos. V naslednjih mesecih sta si izmenjevala sporočila na družabnih omrežjih, starejša najstnica pa je mlajšemu najstniku kupovala darila. In ga premamila v spolne igrice. Za povrh je še zanosila in rodila. Svojemu možu je seveda povedala, da je deklica plod njune zveze. 

Julija 2018 je bilu najstniku dovolj. O pritiskih varuške je potožil materi, ta je obvestila policijo in mladenič je vse povedal še policistom. Leah je zapela drugače. Trdila je, da jo je štiri leta mlajši pobič posilil, večkrat. DNK analiza je nato potrdila, da je oče sosedov fant. Možu se je zatemnilo pred očmi. Zahteval je ločitev.

leah-cordice
Profimedia
Danes 16-letni najstnik, oče njenega hčere, se zdaj boji za njeno zdravje. Odpustil ji je.

Tožilstvo je uvedlo preiskavo in epilog se je te dni odvil na sodišču v Readingu. Sodnik je obtoženo spoznal za krivo. Obsodil jo je na dve leti in šest mesecev zaporne kazni.