JAGODNI IZBOR

Top flop tedna: V ribnik ob koči zmetal stole in mizo

S.S.
30. 3. 2020, 21.05
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

Dreamstime
Pogosto spregledani podvigi posameznikov na drugi strani črke zakona.

10. Na Glavnem trgu v Celju je neznani storilec na oknu lokala razbil steklo.

9. Koprski policisti so prejeli obvestilo, da pred zdravstvenim domom krči, razgraja in grozi ženska. Na kraju so ugotovili, da sta kraval zganjali državljanki BiH in ju oglobili.

8. Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec v vrednosti 20 evrov, za katerega sumijo, da je ponarejen.

7. V Cerovcu pri Črešnjevcu je nekdo vlomil v dve počitniški hišici. Pogrešajo signalno pištolo, kosilnico, samokolnico, živila in alkohol. Škode je za 2000 evrov.

6. V Celju so policisti zaradi kršitev javnega reda in miru oglobili 38-letnega moškega, ki je pred trgovino na Ljubljanski cesti pijan nadlegoval stranke ter grozil.

5. Celjski policisti so imeli opravka s štirimi domačini, ki so skupaj popivali, medtem pa sta se dva, stara 38 in 42 let, zravsala. Oba sta stara znanca policije in obema so bili spet izdani plačilni nalogi.

4. V Šoštanju so vandali poškodovali domofon stanovanjskega bloka.

3. Koprski policisti so v Štorjah obravnavali vlom v skladišče s pohištvom. Tat je ukradel tri vzmetnice.

2. V gozdu pri naselju Laporje je nekdo podrl 14 hrastovih dreves oziroma približno 63 kubičnih metrov lesa. Ukrasti mu je potem uspelo približno polovico. Škode je za 7000 evrov.

1. V Rogaški Slatini je neznani storilec v ribnik ob koči zmetal več stolov in mizo, last ribiške družine. Vandal je uničil tudi več košev za smeti in razdejal okolico.