pevec in inštruktor jahanja

FOTO: Tragična nesreča vzela Igorjevo življenje: »Dragi prijatelj, sedaj poj in galopiraj po nebeških stezah«

R.T.
4. 3. 2020, 12.16
Posodobljeno: 5. 3. 2020, 07.58
Deli članek:

Za vedno so izgubili svojega prijatelja.

facebook
29-letni Igor Nešić je umrl v tragični nesreči.

V hudi prometni nesreči, do katere je prišlo malo čez polnoč v naselju Dugopolje pri Splitu, je življenje izgubil 29-letni Igor Nešić

Kot poročajo hrvaški mediji, sta trčili dve osebni vozili. Ker sta avtomobila znamk Volkswagen Passat in Suzuki Vitara, za volanom katerega je sedel Nešić, povsem uničena, predvidevajo, da gre najverjetneje za čelno trčenje. Gasilci so potrebovali skoraj eno uro, da 29-letnika izvlečejo iz zmečkanega avtomobila. Ni mu bilo pomoči. V nesreči sta se hudo poškodovala še 32-letnik in 35-letnik iz passata. 32-letni moški, ki se zdravi v splitski bolnišnici, je v kritičnem stanju, medtem ko je drugi 35-letni udeleženec s hudimi poškodbami izven življenjske nevarnosti. 

Po poročanju portala Index, je bil Igor Nešić član splitske glasbene skupine Smile in inštruktor jahanja. "Sinoči nas je tragično zapustil naš ljubi in dobri prijatelj, pevec benda Smile igor Nešić. Inštruktor jahanja in ljubitelj konj. Dragi prijatelj, sedaj poj in galopiraj po neskončnih nebeških stezah in počivaj v božjem miru. Družini, iskreno sožalje. Dragi glasbeni kolegi in vsi, ki ste ponoči na poti, pazite, kako vozite, počasi in previdno. Počivaj v miru," so objavili ostali glasbeni člani na svojem facebook profilu.