V zgodnjih jutranjih urah

FOTO: Silovito trčenje avtomobila in dveh avtobusov vzelo življenje 31-letnega Bojana, krivec v beg pred policijo

R.T.
12. 2. 2020, 08.29
Posodobljeno: 12. 2. 2020, 10.49
Deli članek:

V Ulici Cara Dušana v srbski prestolnici Beograd je okoli 4. ure zjutraj prišlo do hude prometne nesreče. Trčenje dveh avtobusov in avtomobila pa je zahtevalo smrtno žrtev.

Facebook / Goran Vesić
Huda prometna nesreča je terjala smrtno žrtev.

Kot so izvedeli novinarji srbske spletne strani Kurir, je nesrečo zaradi neprilagojene hitrosti povzročil moški, ki je sedel za volanom osebnega vozila. Zaletel se je v avtobus zasebnega prevoznika, ta pa je nato trčil v mestni avtobus. Ko se je povzročitelj zavedel, kaj je storil, je skušal s kraja pobegniti. Za njim so se pognali policisti in ga prijeli.

Goran Vesić, podžupan Beograda, je v izjavi na družbenem omrežju Facebook, zapisal, da je na kraju nesreče umrl 31-letni voznik mestnega avtobusa Bojan Perać in izrazil sožalje družini. "V imenu mesta Beograda izražam sožalje njegovim družinskim članom. Storili bomo vse, kar je v naši moči, da jim nudimo pomoč in podporo v teh težkih trenutkih," je še sporočil Vesić. 

Posredovalo je več reševalnih ekip, poškodovano potnico, voznika drugega avtobusa in povzročitelja nesreče pa so prepeljali v zemunsko bolnišnico. 

Preiskava nesreče že poteka.