Pretresljivi prizori iz Spodnje Avstrije

FOTO: Porsche po čelnem trčenju le še jeklena prikazen, 29-letnica po čudežu preživela, a se bori za življenje

R.T.
11. 2. 2020, 19.01
Deli članek:

29-letna ženska je kot po čudežu preživela čelno trčenje s svojim športnim jeklenim konjičkom. S hudimi poškodbami je pristala v bolnišnici, njeno stanje pa je kritično.

FF Ebreichsdorf
Posledice čelnega trčenja v Ebreichsdorfu.

Huda nesreča, v kateri jo je skupila 29-letna Dunajčanka, ki pa je vendarle rojena pod srečno zvezdo, se je včeraj zvečer pripetila v kraju Ebreichsdorf v Spodnji Avstriji. Sedela je za volanom vozila Porsche 911 Carrera, ko je drvela po cesti in izgubila oblast nad vozilom. Z veliko hitrostjo je čelno trčila v drevo, od avtomobila pa ni ostali praktično nič, razen zverižene pločevine. 

FF Ebreichsdorf
Posledice čelnega trčenja v Ebreichsdorfu.

Kot poročajo avstrijski mediji, je porscheja vozila 29-letna nepremičninska agentka, neposredno za njo pa je vozil nek njen znanec. Ta je nesrečo videl na lastne oči in nemudoma poklical reševalce. Hudo poškodovano voznico, ki je padla v nezavest, so iz avtomobila s tehničnim posegom rešili gasilci, jo za silo oskrbeli reševalci in jo prepeljali v bolnišnico v dunajskem okrožju Meidling, kjer se še vedno bori za življenje. Kot poroča oe24.at, ima hude poškodbe nog in še vedno ni znano, ali ji bodo morali kirurgi nogi amputirati. Avtomobil je primeren le še za odpad.