Popolnoma pogorel

FOTO: Sredi noči zagorel Pub Cabana v Termah Čatež

B.K./STA
8. 2. 2020, 09.18
Posodobljeno: 8. 2. 2020, 09.22
Deli članek:

V Termah Čatež je zagorel večji objekt. Posredovali so gasilci 15 gasilskih društev Gasilske zveze Brežice, so sporočili iz centra za obveščanje pri upravi za zaščito in reševanje. Po navedbah portala Eposavje je zgorel gostinski objekt Pub Cabana Cafe med drsališčem in Zimsko termalno riviero.

PGD Obrežje
Objekt je pogorel.

Ogenj je izbruhnil ponoči, v Regijskem centru za obveščanje Brežice so bili o njem obveščeni tik pred tretjo uro. Gasilci so požar pogasili. Zaradi suma prisotnosti nevarnih snovi so bili navzoči tudi gasilci Poklicne gasilske enote Krško. Dve osebi, ki sta se nadihali dima, so odpeljali v brežiško bolnišnico, so navedli v centru za obveščanje.

"Kljub trudu večjega števila gasilcev iz 16 gasilskih društev je objekt v celoti pogorel, nastala je velika premoženjska škoda," je za portal 24ur povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Novo mesto Alenka Drenik. Policisti, kriminalisti in kriminalistični tehniki sektorja kriminalistične policije Novo mesto bodo danes opravili ogled požarišča in ugotavljali vzrok za nastanek požara.