Črna kronika

Brat znane glasbenice večkrat posilil 11-letno pastroko: za zapahi bo vsaj 25 let

R.T.
27. 1. 2020, 20.34
Posodobljeno: 27. 1. 2020, 20.41
Deli članek:

Sodišče je odločilo: Jelani Maraj, brat znane ameriške glasbenice Nicki Minaj bo zaradi spolne zlorabe 11-letnega dekleta v zaporu preživel 25 let.

Profimedia
Jelani Maraj

Leta 2017 so aretirali starejšega brata pevke Nicki Minaj. 37-letnega Jelanija Maraja je obtožnica bremenila, da je v obdobju osmih mesecev večkrat posilil 11-letno deklico. 

Danes je sodnik Robert McDonald presodil: Maraj bo v zaporu preživel vsaj 25 let. Sodišče ga je obsodilo zaradi "plenilske spolne zlorabe otroka in ogrožanja otrokovega počutja". "Posilil si otroka, spet znova in znova," je Jelaniju odvrnil sodnik.

Pastorko, ki danes šteje 14 let je zlorabil, medtem ko je bila njena mama na delovnem mestu. Dekle je težke trenutke podrobno opisalo na sodišču, tožilka pa je kot dokaz spolnega nasilja navedla Jelanijev DNK, ki so ga našli na dekličini pižami. Na sojenju so prisluhnili tudi bratu 14-letnice. Povedal je, da je bil priča enemu od napadov. 

Čeprav se je Jelani na sodišču opravičil - dejal je, da se je omamljal z alkoholom - obramba pa še vedno trdi, da brat znane glasbenice, ni kriv ter da si je vse izmislila dekličina mama. Tako naj bi izsiljevala premožno sestro za 25 milijonov dolarjev odškodnine. 

Nicki Minaj v sodni dvorani ni bilo. 

Profimedia
Nicki Minaj