Črna kronika

21-letno influencerko selfie stal življenja: želela videti sončni vzhod, zgrmela v globino

R.T.
13. 1. 2020, 09.54
Posodobljeno: 22. 12. 2020, 18.05
Deli članek:

Po zabavi se je s prijatelji odpravila do pečin, potem pa se je zgodilo...

Instagram (osebni profil)
Madalyn Davis

Madalyn Davis se je iz britanskega mesta Lincoln v Avstralijo preselila lansko leto. Želela si je ustvariti novo življenje, v nedeljo zjutraj pa je za vedno zaprla svoje oči.

Diamond Bay je med uporabniki in uporabnicami družbenega omrežja Instagram popularna razgledna točka. Turisti se, da bi posneli dobro fotografijo, pogosto približajo samemu robu pečin, početje je bilo že avgusta usodno za 27-letno dekle. 

V soboto se je mlada influencerka udeležila zabave in se v zgodnjih jutranjih urah po ponočevanju s sedmimi prijatelji odpravila do bližnjih 30-metrskih pečin ob obali Diamond Bay. Skupina prijateljev pa je šla še korak dlje. Preplezali so varnostno ograjo, da bi se lahko usedli na rob skalovja in opazovali sončni vzhod. Nesreča nikoli ne počiva, zgodilo se je. Madalyn je zgrmela v globino in za vedno zaprla svoje oči. Policisti izNovega Južnega Walesa so sprožili iskalno akcijo in na koncu tudi našli truplo 21-letnega dekleta.

 "Je kdorkoli videl Maddie? Nisem je uspela priklicati od sinoči," je medtem na enega od družbenih omrežij objavila mama 21-letnice, nevede, kaj se je zgodilo. Do Davisovih pa je tragična vest kmalu prišla, le dan kasneje so vsem sporočili, da njihove Madalyn ni več. 

21-letno dekle se je sicer ukvarjalo z ličenjem, bila je navdušena nad življenjem v Avstraliji, piše britanski tabloid Dailymail. 

Profimedia
Obala Diamond Bay