Groza v Nemčiji

Pred njim je bežala, ujel jo je na cesti in hladnokrvno umoril s sekiro

R.T.
25. 10. 2019, 19.08
Posodobljeno: 25. 10. 2019, 19.19
Deli članek:

31-letna mama dveh otrok je na cesti obležala v mlaki krvi. Ni ji bilo pomoči, njen 34-letni krvnik in soprog pa se je mirno predal policiji.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

V Limburgu v nemški zvezni deželi Hessen se je danes malo po 8. uri zjutraj odvila grozljivka, v kateri je življenje izgubila 31-letna ženska. S sekiro jo je umoril 34-letni soprog, sicer nemški državljan, pred katerim je bežala. Kot poročajo nemški mediji, je 31-letnica hodila po pločniku v bližini avtobusne postaje, ko jo je 34-morilec najprej zbil z avtomobilom, iz katerega je nato izstopil in krvavo dejanje dokončal s sekiro. 31-letnica je bila na mestu mrtva, morilec, ki se ob aretaciji ni upiral, pa je imel s seboj še večji nož, je sporočila tiskovna predstavnica policije. 

31-letnica je bila po navedbah časnika Bild skupaj z otrokoma na begu pred njunim očetom. Za otroka trenutno skrbijo pristojne službe.

Policija je vse očividce, ki so napad posneli oziroma fotografirali, opozorila, da posnetkov ne objavljajo na spletu, sicer jih bo doletel kazenski pregon.