Nekdanja manekenka

Poročena učiteljica in nekdanja manekenka spala z vsaj enim učencem

R.T.
18. 10. 2019, 15.16
Posodobljeno: 18. 10. 2019, 15.24
Deli članek:

Manekenka, ki se je prelevila v profesorico zgodovine v prestižnem južnoafriškem internatu, je dala odpoved, potem ko so začele krožiti novice, da naj bi se zapletla z več kot enim učencem.

Facebook
Fiona Viotti med učenci

Fiona Viotti (30) je v četrtek dala odpoved v prestižnem internatu v Cape Townu, potem ko je 18-letni dijak priznal, da je z njo imel "intenzivne" spolne odnose. Po njegovih besedah je odnos – trajal naj bi približno šest let – z zdaj že nekdanjo učiteljico bil sporazumen, zapletlo se je le, ko ga je hotel končati, saj naj bi postala oblastna. Viottijeva je sicer trenirala še šolski moštvi v vaterpolu in ragbiju.

Preiskovalci nameravajo v zvezi z obtožbami zaslišati 40 zdajšnjih in nekdanjih dijakov – zelo verjetno je namreč, da se je zapletla z več dijaki –, govori pa se tudi, da naj bi na spet brez njenega dovoljenja romali eksplicitni posnetki. Viottijeva sicer še ni bila obtožena.

Z možem Pavom Viottijem (32) naj bi se že razšla. Kot poročajo tuji mediji, se Fiona zdaj skriva pri starših v glavnem mestu Republike Južna Afrika.