Tragedija na avtocesti

Mlada mamica poskrbela za dete na zadnjih sedežih enoprostorca in padla v smrt

R.T.
27. 9. 2019, 10.11
Posodobljeno: 27. 9. 2019, 10.28
Deli članek:

Na Bavarskem se je včeraj pripetila velika tragedija. Mlada mamica je poskušala poskrbeti za svojega otročička, a je nerodno padla iz avtomobila in umrla.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Tragično prometno nesrečo, ki se je v sredo popoldne zgodila na avtocesti v bližini Münchna na Bavarskem, zdaj preiskuje policija, poročajo nemški mediji. Medtem ko je soprog vozil, je 28-letna mamica s sovoznikovega sedeža splezala do svojega sedemmesečnega dojenčka, ki je sedel v otroškem sedežu na zadnjih sedežih družinskega enoprostorca znamke Mercedes Vito. Ko je za otroka poskrbela, se je morala vrniti prek zložljivih sedežev v prvi vrsti, na katerih so ležali kovčki in pijača. Ob tem so se nenadoma odprla desna drsna vrata, 28-letnica pa je nesrečno padla na cestišče. Soprog je nemudoma ustavil, a je utrpela tako hude poškodbe glave, da je bila na mestu mrtva. 

Policija zdaj preiskuje, ali je ob nesreči padla tudi pod zadnja kolesa vozila. Hkrati preiskujejo vzrok nesreče. Ni namreč znano, ali je zanjo kriva tehnična napaka na drsnih vratih, ali pa zakonca teh morda nista ustrezno zaprla. Ugotavljajo tudi, s kakšno hitrostjo je soprog vozil po avtocesti.