Umor ali nesreča?

Telo motorista našli v jarku po 79 dneh iskanja. Proslavil povišico plače in izginil

R.T.
17. 9. 2019, 11.54
Posodobljeno: 17. 9. 2019, 13.32
Deli članek:

Miroslav Armacki je bil pogrešan 79 dni, sedaj pa so njegovo truplo našli v jašku.

Facebook
Miroslav Armecki

Miroslav Armacki iz naselja Melenci, ki se nahaja v srbskem mestu Vojvodina, je izginil 4. julija. V iskalni akciji, ki je trajala tri mesece, je sodelovalo več deset prostovoljcev, družinski člani, policistom pa so bili v pomoč tudi droni.

Mladeničevo truplo so v ponedeljek našli v enem od jaškov 500 metrov pred vstopom v Melence. Poleg Miroslava je bil tudi njegov motor, ki ga je vozil, ko so ga nazadnje videli živega. Kot pišejo srbski mediji, je nenavadno to, da so mimo kraja, kjer so ga našli, velikokrat hodili ljudje, prav tako so tisti del pregledali preiskovalci. Čeprav uradni vzrok smrti še ni znan (rezultati obdukcije bodo razkrili, zakaj je mladenič preminil), vse kaže na to, da je Miroslav umrl v prometni nesreči. Možnost, da je zapeljal s ceste in zgrmel v jašek, zato ni izključena, a nekateri so še vedno skeptični. »Morda pa je nekdo njegovo truplo tam odvrgel,« srbski mediji navajajo iz preiskave.

Miroslavova babica je pretresena: »Ne vem, kaj se je zgodilo«. Njegov brat Aleksander pa je, kot piše Kurir, povedal, da je mladenič svoje najbližje povabil na piknik. »V službi je dobil povišico plače. Zatem se je odpeljal z motorjem, ki ga je istega dne popravljal, ni se več vrnil, za njim pa se je izgubila vsaka sled«.