Policija ga išče

Prehiteval v škarje, povzročil nesrečo in pobegnil

R.T.
12. 9. 2019, 15.36
Posodobljeno: 12. 9. 2019, 15.40
Deli članek:

Tolminski policisti so dopoldan obravnavali prometno nesrečo s pobegom, na regionalni cesti Kobarid - Tolmin, blizu naselja Volarje.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Iz Volarske ravnine proti Tolminu je vozil neznani voznik novejšega avtomobila znamke VW Passat, bele barve, in prehiteval tovorno vozilo v škarje. Takrat je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 34-letni voznik osebnega avtomobila. Da bi preprečil trčenje je 34-letnik zapeljal desno izven vozišča, nato pa čez cesto levo izven vozišča, kjer je vozilo obstalo na strehi. V prometni nesreči je bil voznik lažje telesno poškodovan.

Poleg tolminskih policistov so na kraju prometne nesreče posredovali tudi tolminski reševalci, ki so po nudeni zdravniški oskrbi na kraju poškodovanca odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policistom in reševalcem so na kraju pomoč nudili tudi gasilci PGD Tolmin.

Policisti Policijske postaje Tolmin naprošajo vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije o omenjeni kršitvi, da se zglasijo na Policijski postaji Tolmin, ali pa pokličejo na telefonsko številko (05) 381 49 00, oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.