Poškodbe so bile prehude

Srbskega raperja surfanje s kajtom stalo življenja

R.T.
9. 9. 2019, 18.32
Posodobljeno: 9. 9. 2019, 21.56
Deli članek:

Srbski mediji pišejo o smrti raperja 46-letnega Daliborja Andonova, ki je bolj znan pod imenom Gru.

Facebook (osebni profil)
Dalibor Andonov je bil surfanja s kajtom vešč.

Okoli 15.20 je v srbskem mestu Zemun prišlo do hude nesreče. Andonov, sicer oče dveh otrok, je na Donavi surfal s kajtom, aktivno preživljanje prostega časa pa se je končalo tragično. Kot pišejo srbski mediji, je do nesreče najverjetneje prišlo zaradi slabega vremena. Andonov je skočil in se ob pristanku hudo poškodoval. Raperja so iz reke izvlekli prijatelji in ga s čolnom odpeljali do obale.

"Skočil je, potem pa je nastal problem. Mislim, da ga je zadel drog. Ko smo ga potegnili iz vode, je bil moder in nezavesten," je povedala priča iz blžnje restavracije.

Instagram (osebni profil)
Dalibor Andonov

"Ljudje na čolnu so začeli vpiti, naj pokličemo nujno pomoč. Žal, pa so reševalci, ko so prišli lahko samo potrdili smrt," so povedali pretreseni očividci. "Bil je še s tremi prijatelji, ki so ga spremljali s čolnom. Trojica ga je izvlekla iz vode," so dodali.

Antonovu kajtanje ni bilo tuje, s tem naj bi se ukvarjal že več let, o tem pa pričajo tudi fotografije, ki jih je objavil na facebooku in instagramu.

Raper, ki se je med srbske glasbene zvezde iztrelil s pesmijo Biću tu leta 1996, je sicer živel v Beogradu z ženo Danico Prvulović in sinovoma Reljo in Vukom.