Umrlo tudi 16-letno dekle

VIDEO: Pevka preminila v tragični nesreči in tik smrtjo objavila srhljivo zadnje sporočilo

R.T.
6. 9. 2019, 13.55
Posodobljeno: 6. 9. 2019, 13.55
Deli članek:

Country pevka Kylie Rae Harris, mama majhne hčerke, je umrla v prometni nesreči v Novi Mehiki. Življenje je izgubilo tudi 16-letno dekle. Krivec? Alkohol.

Instagram (osebni profil)
Kylie Rae Harris

V sredo zvečer je v mestu Taos v Novi Mehiki prišlo do hude prometne nesreče, v kateri so bila udeležena tri vozila. 30-letna Teksačanka je bila namenjena na glasbeni festival v Taos, kjer naj bi včeraj nastopila. Žal pa se je njeno potovanje končalo tragično. V nesreči je umrlo tudi 16-letno dekle, ki je sedelo za volanom enega od vozil, medtem ko tretji voznik ni bil poškodovan. Policisti so potrdili, da je nesreči botrovala vinjenost, niso pa sporočili, kdo je tisti, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Taos County Sheriff's Department
Informacij o tem, za volanom katerega od avtomobilov je sedela pevka, ni.

Taos County Sheriff's Department
Do nesreče je prišlo v sredo zvečer.

Le nekaj ur pred nesrečo je Harrisova s svojimi sledilci in sledilkami na twitterju delila, da ji zmanjkuje goriva, medtem ko je na instagramu govorila o njenih sorodnikih, ki so umrli na območju, kjer se je tudi sama nevede zadnjič vozila. Povedala je, da je Taos velikokrat obiskala, tam so namreč živeli njeni stari starši: »Vsi, razen strica, so že umrli. Jokala bom, medtem ko se vozim po teh cestah,« so ene od njenih zadnjih besed. Hči 30-letnice pa je ostala brez mame.