O grozljivi nesreči v Srbiji, v kateri so umrli trije mladeniči in ena mladenka, smo poročali že zjutraj. Žalost in solze pa tekom dneva spremljajo nove in nove informacije o že drugi veliki tragediji na srbskih cestah v zadnjem tednu. Tako je zdaj znano, da je za volanom BMW-ja sedel 27-letni Nikola M., ki je bil po navedbah srbskega portala Blic znan po divji vožnji. Nikola je nesrečo preživel, po tragediji pa so ga pridržali policisti. Z domnevno kar 170 kilometri na uro se je z BMW-jem zaletel v dacio, ki jo je nato pred seboj potiskal še naslednjih 70 metrov, dokler ni pristala na travniku. Dacia je bila zmečkana do neprepoznavnosti. 

Z Nikolo sta v avtomobilu sedeli tudi njegovo dekle in njena sestra, komaj 20 let stara študentka Katarina Ivanković. Katarina nesreče ni preživela. 

Kričanje, vsepovsod kri 

Srbski mediji sicer poročajo o naravnost grozljivem dogajanju neposredno po nesreči, ki se je zgodila pred 2. uro ponoči. Do kraja nesreče so namreč prvi pritekli občani, ki so vsi po vrsti opisovali, da so iz zverižene pločevine slišali krike na pomoč, da je bilo vse polno krvi. Še več podrobnosti so navedli na portalu Kurir.rs, za katerega je spregovoril očividec Goran, ki je tudi sam pomagal pri reševanju. Spominja se, kako je medicinska sestra, ki je enemu od ponesrečencev podpirala glavo, v nekem trenutku dejala, da ta nima več srčnega utripa. Opisal je tudi trenutek, ko so enega od mladeničev izvlekli iz dacie in ga položili na nosila. Bil je v nezavesti, videti pa je bilo, da ima polomljene roke in noge, je pojasnil ter dodal, da je tretji sedel na sovoznikovem sedežu, da je imel zlomljen vrat in da je medicinska sestra nemudoma dejala, da mu ni pomoči. 

Pri drugem vozilu ni bilo nič drugače, morda le še bolj tragično, saj je po Goranovih navedbah medicinska sestra, ki je pomagala ponesrečencem v BMW-ju, v nekem trenutku spoznala, da zre v truplo svoje nečakinje. Bila je teta Katarine Ivanković.