Groza na bencinskem servisu

V Radečah trčil v mlado mamico, jo vlekel za vozilom in se odpeljal z njenim otrokom

S.R.
9. 8. 2019, 10.09
Deli članek:

Včeraj popoldne se je na bencinskem servisu v Radečah odvila filmska drama, v kateri je glavno vlogo odigral 53-letnik z območja Zidanega Mosta. Drame je bilo konec v Rimskih Toplicah.

Bobo
Fotografija je simbolična.

Začelo se je, ko se je v Radečah 31-letna občanka pripeljala na bencinski servis. Ko je vstopila v prodajalno, se je za volan njenega vozila usedel nek moški in začel brskati po njeni torbici. Na zadnjih sedežih avtomobila sta bila v tem času prisotna njena otroka. 

Ko je moški tako brskal po torbici, je njena hčerka iz vozila pobegnila in odhitela v prostore servisa, mlajši bratec, ki je bil zaradi starosti obsojen na otroški sedež, pa je ostal ujet v vozilu. Iz prodajalne je hitro pritekla mamica in se postavila pred avtomobil, da bi zlikovcu preprečila vožnjo, a se ta zanjo ni brigal. Najprej je vanjo trčil, nato je odpeljal naprej, mamica pa se je še vedno oklepala vozila, tako jo je še nekaj časa vlekel za seboj. Odpeljal je proti Zidanemu Mostu, policisti pa so ga malo pozneje ujeli v Rimskih Toplicah in ga pridržali, sporočajo iz PU Celje. Ropar je med begom povzročil tudi prometno nesrečo, v kateri pa na srečo nihče ni bil poškodovan.

Policija sporoča, da gre za 53-letnika, doma z območja Zidanega Mosta. Doletela ga bo kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivih dejanj roparske tatvine, povzročitve lažje telesne poškodbe in odvzema mladoletne osebe.