Oživljanje je bilo neuspešno

Mama je dremala, njena dveletna hčerka pa umirala v razbeljenem avtomobilu

R.T.
8. 8. 2019, 11.37
Posodobljeno: 8. 8. 2019, 14.34
Deli članek:

Ko se je mati zbudila, je najprej poklicala policijo in reševalce, saj se je za njeno dveletno hčerko izgubila vsaka sled. Nato jo je vendarle našla v razbeljem avtomobilu, a je bilo za deklico že prepozno.

Zajem zaslonske slike/NBC7
Scarlett Grace Harris.

Dve leti stara Scarlett Grace Harris iz San Diega v Kaliforniji je za vedno zatisnila oči. V ponedeljek je umrla v pregretem avtomobilu, ki je bil sredi belega dne parkiran na dvorišču pred hišo. Mati je v tem času spala v hiši. Ko se je prebudila, se zazrla naokoli in začela stikati po hiši, da bi našla svojo Scarlett, jo je zagrabila panika. Poklicala je policijo in reševalce, a sta se njeni skrb in panika hitro prelevili v globoko žalost. Še preden so na kraj prispeli pristojni organi, jo je našla v pred hišo parkiranem družinskem avtomobilu. Scarlett se ni več odzivala, oživljanje pa je bilo neuspešno.

To je v ZDA že druga podobna tragedija v zadnjih nekaj tednih, potem ko je v New Yorku nek oče, ki je odšel v službo, v avtomobilu pozabil enoletni dvojčici. Policija sicer zaenkrat še ni razkrila, ali je mama Scarlett v avtomobilu pozabila, ali pa je deklica vanj splezala, medtem ko je njena mama spala.