Trčili avtomobila in tovornjak

FOTO: Hujša nesreča na štajerski avtocesti, na urgenci tudi otrok

S.R.
8. 8. 2019, 09.09
Posodobljeno: 8. 8. 2019, 10.51
Deli članek:

Štajerska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče zaprta med priključkom Domžale in Lukovico proti Mariboru. Avtocesta je ponovno prevozna.

CZR Domžale / domzalec.si
Trčenje na štajerski avtocesti.

Prometna nesreča je danes zjutraj ohromila štajersko avtocesto, ki je bila v smeri proti Mariboru nekaj časa zaprta, nato so zaprli le vozni pas. Obvoz je bil možen po regionalni cesti Šentjakob - Domžale - Želodnik - Lukovica. Kot so zapisali na facebook strani Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah, je prišlo do hujšega trčenja. Avtocesta je sicer ponovno odprta.

Po prvih podatkih so bila v nesreči udeležena tri vozila, dva osebna avtomobila in tovornjak. Kot poroča portal domzalec.si, so se v nesreči poškodovale štiri osebe, vključno z manjšim otrokom. Portal poroča še, da je voznik osebnega vozila znamke Land Roverja trčil v voznico drugega osebnega vozila. Tega je nato odbilo v odbojno ograjo. Voznik Land Roverja je nato trčil še v tovornjak in se prevrnil na bok. Reševalci so poškodovane prepeljali v ljubljanski klinični center. Policisti sicer še izvajajo ogled kraja nesreče.