Tri trupla

Velik preobrat, pogrešana najstnika v resnici morilca na morilskem pohodu?

S.R.
23. 7. 2019, 20.58
Posodobljeno: 23. 7. 2019, 21.16
Deli članek:

Do danes so ju obravnavali kot pogrešana, zdaj veljata za glavna osumljenca v primeru umora mladega para.

BC RCMP
19-letni Kam McLeod in 18-letni Bryer Schmegelsky.

Poročali smo že o brutalnem umoru 24-letne Američanke Chynne Noelle Deese in njenega 23-letnega fanta Lucasa Robertsona Fowlerja. Njuni trupli so pred osmimi dnevi našli na robu avtoceste v kanadski provinci Britanska Kolumbija. Kriminalisti sicer preiskujejo več sledi, v krogu ožjih osumljencev pa se je na podlagi opisa prič znašel nek »bradat moški,« a je primer zdaj doživel preobrat.

Policija v tej kanadski provinci se je sočasno s tem dvojnim ukvarjala tudi s primerom dveh pogrešanih najstnikov. Zapuščen in zažgan avtomobil 19-letnega Kama McLeoda in 18-letnega Bryerja Schmegelskyga so našli na isti avtocesti kot trupli mladega para. Kraja sta bila med seboj sicer oddaljena nekaj ur vožnje. Kot poroča britanski Guardian, je policija danes sporočila, da sta »pogrešana« najstnika postala glavna osumljenca v primeru dvojnega umora Deesove in Fowlerja. Osumljena sta še umora zaenkrat še neidentificiranega moškega, katerega truplo so našli nekaj kilometrov od njunega avtomobila. 

Dvojico na morilskem pohodu so medtem opazili na severu kanadske province Saskatchewan. Policija opozarja, da sta najverjetneje oborožena in nevarna.

Profimedia
Med ožjimi osumljenci se je znašel tudi neznan "bradat moški," a se je policija zdaj osredotočila na pogrešana najstnika.